Algemene voorwaarden

reservatie

U kan schriftelijk, per e-mail of bij voorkeur via het reserveringsformulier een feestkoffer reserveren. Na ontvangst sturen wij u zo snel mogelijk een bevestiging met een huurovereenkomst welke u ondertekent en zo snel mogelijk naar De Feestkoffer terugstuurt. Dan is de reservatie definitief.

annulatie

U dient de overeenkomst schriftelijk te annuleren. Reserveringen kunnen tot 1 week voor de verhuurdatum kosteloos worden geannuleerd. Tot 1 dag voor de verhuurdatum wordt 50% van de huurprijs aangerekend. Vanaf de huurdag zelf wordt 100% aangerekend.

betaling

De feestkoffers worden alleen verhuurd na ondertekening van de huurovereenkomst en na contante betaling van de huurprijs bij afhaling.

Er wordt een borg van 50 € gevraagd die bij het overhandigen van de koffer dient te worden voldaan. De borgsom zal bij het onbeschadigd en compleet terugbezorgen van de feestkoffer worden terugbetaald.

Bij afhaling wordt de inhoud van de koffer met de klant doorgenomen aan de hand van de checklist. Wanneer de klant de koffer aanvaardt betekent dit dat deze compleet en kwalitatief in orde werd bevonden.

huurperiode

De huurperiode bedraagt maximaal 3 dagen: de middag of avond vóór het feestje, de feestdag zelf en de dag na het feestje. De koffer moet de dag na het feestje uiterlijk op de afgesproken tijd teruggebracht worden. Wordt de koffer niet op tijd teruggebracht, wordt een schadevergoeding van 15 € per dag in rekening gebracht.

Wordt de koffer in zijn geheel niet terugbezorgd, dan zal het waardebedrag van de kist met inhoud in rekening worden gebracht.

aansprakelijkheid

De koffers van De Feestkoffer mogen alleen onder permanent toezicht van een volwassene worden gebruikt. De Feestkoffer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel. Het huren en gebruik van de koffers geschiedt op eigen risico.

reiniging

De kleding mag niet gewassen worden, dit is voor rekening van De Feestkoffer.

huren algemeen

De huurprijs heeft betrekking op een éénmalig gebruik van de koffer. De huurder mag de artikelen van de koffer niet uitlenen of verhuren aan derden.

schade en/of ontbreken

Bij schaden aan of ontbreken van één of meerdere onderdelen van de koffer dient u dit onmiddellijk bij teruggave aan De Feestkoffer te melden en wordt de vervangingswaarde in mindering gebracht van de borg. Indien de borg niet toereikend is, zal de huurder het eventuele verschil tussen de betaalde borg en het schadebedrag aan de verhuurder vergoeden. Verloren gegaan, onherstelbaar beschadigd of extreem vuil materiaal wordt aangerekend tegen een door De Feestkoffer vast te stellen vervangingswaarde.

Alle inhoud: ©2019  De Feestkoffer
Lintsesteenweg 95, 2500 Lier
info@defeestkoffer.be
GSM 0475 / 896 374 (na 17 u. a.u.b.)