Springkasteel  |  Algemene voorwaarden

reservatie

De reservatie is slechts definitief vanaf het moment dat een exemplaar van de huurovereenkomst ondertekend terug in ons bezit is.

annulatie

De huur van het springkasteel kan kosteloos worden geannuleerd tot uiterlijk 7 dagen voor de dag van levering. Bij aanhoudend slecht weer is gratis annulatie mogelijk tot 1 dag voor de huurperiode. Bij alle andere annulaties zal aan de huurder 50% van de totale huursom aangerekend worden.

betaling

Er wordt een waarborg van 50 € gevraagd voor het springkasteel.

De betaling van de huur en de waarborg gebeurt contant bij levering. Onze prijzen zijn incl. BTW.

levering

De levering is gratis binnen een straal van 10 km. Daarbuiten worden transportkosten aangerekend (0,30 € per gereden km, berekend m.b.v. www.routenet.be)

verantwoordelijkheid

De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen tijdens het gebruik, de op- of afbouw, schade aan grasvelden en andere ondergronden, schade aan elektrische installaties.

aansprakelijkheid

De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade en/of ongevallen veroorzaakt door het gehuurde voorwerp tijdens de huurperiode.

plaatsing

Het springkasteel wordt, indien mogelijk, steeds op een zachte en vlakke ondergrond geplaatst. Als dit niet mogelijk is, valt de verantwoordelijkheid ten laste van de huurder vermits het kasteel op een harde ondergrond niet veilig verankerd kan worden. Plaats de opening naar het feest toe, zo hebt u een beter toezicht.

De blazer van het springkasteel mag NOOIT worden afgedekt. Deze is bestand tegen water. Indien u de blazer uitschakelt mag deze weer worden aangeschakeld als de motor volledig tot stilstand gekomen is. Indien het springkasteel bij de huurder overnacht, zal de huurder instaan voor het afkoppelen van de blazer en het veilig wegbergen ervan.

Het springkasteel mag na opstelling niet verplaatst worden.

De toevoerbuis tot de motor moet steeds gestrekt liggen (voorkomt verbranding motor).

bij regen

Bij regenweer blijft het kasteel in opgeblazen toestand staan, uitgezonderd bij zware rukwinden en onweer mag het kasteel tijdelijk afgelaten worden: de stroom uitschakelen, de muren naar binnen plooien en vervolgens het springkasteel dubbelvouwen zodat er niet te veel water kan inlopen. Indien het toch open blijft liggen sijpelt het water in het binnenste en ontstaat er schade die door de huurder dient betaald te worden. Na de regen dient het kasteel zo snel mogelijk terug opgeblazen te worden zodat het terug kan drogen.

veiligheid

  • Brillen, schoenen, puntige voorwerpen, … zijn strict verboden tijdens het gebruik van het springkasteel. Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen.
  • Verboden om op de muren te klimmen of te hangen.
  • Verboden om etenswaren en dranken te nuttigen op het springkasteel.
  • Verboden om op het voorste gedeelte (de opstap) van het springkasteel te springen.
  • Zorg dat er steeds toezicht is door een verantwoordelijke en houd rekening met het aantal kinderen.
  • Volwassenen mogen het springkasteel enkel betreden in geval van nood en/of gevaar.

voorzieningen

Elektriciteit van 220V, minstens 16 amp te leveren tot aan de achterkant van het springkasteel (verlengkabel moet klaarliggen).

Bij plaatsing/afhaling van het springkasteel verklaart de huurder zich akkoord met alle bepalingen van deze voorwaarden.

Gelezen en goedgekeurd.

Alle inhoud: ©2019  De Feestkoffer
Lintsesteenweg 95, 2500 Lier
info@defeestkoffer.be
GSM 0475 / 896 374 (na 17 u. a.u.b.)